If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи какво търсиш,аз лично съм най доволен от ТиН обаче на Оборище.
А какво търсиш,защото на последък си взимам частите през баджанака от Враца.Просто има по големи отстъпки.
Вчера пратих запитване до Александър ауто, ето отговора:
----- Original Message -----
From: Ivailo Ninov
To: julia@alexander-auto.com
Sent: Wednesday, January 07, 2009 4:41 PM
Subject: части
Добър ден!
Интересувам се от следните части за Алфа 166 '02 2.4 жтд 140 конски сили:
1. Ремонтен комплект ангренажен ремък-184лв има
2. Ремонтен комплект пистов ремък-465лв
3. Гарнитури комплект-226лв
4. Семеринги комплект-има ги в гарнитурите
5. Сегменти комплект-270лв
6. Термостат-135лв
7. Маслен филтър-12лв
8. Горивен филтър-38лв
9. Въздушен филтър-23лв
10. Поленов филтър-25лв ВСИЧИ ЧАСТИ ГИ ИМА НАЛИЧНИ----ЛЕК ДЕН
Вчера пратих запитване до Александър ауто, ето отговора:
----- Original Message -----
From: Ivailo Ninov
To: julia@alexander-auto.com
Sent: Wednesday, January 07, 2009 4:41 PM
Subject: части
Добър ден!
Интересувам се от следните части за Алфа 166 '02 2.4 жтд 140 конски сили:
1. Ремонтен комплект ангренажен ремък-184лв има
2. Ремонтен комплект пистов ремък-465лв
3. Гарнитури комплект-226лв
4. Семеринги комплект-има ги в гарнитурите
5. Сегменти комплект-270лв
6. Термостат-135лв
7. Маслен филтър-12лв
8. Горивен филтър-38лв
9. Въздушен филтър-23лв
10. Поленов филтър-25лв ВСИЧИ ЧАСТИ ГИ ИМА НАЛИЧНИ----ЛЕК ДЕН
В ТиН членовете имаме отстъпка и нещата се връзват на добри цени, аз също съм доволен от тях. За Александър ауто чувам само лошо. Колеги, работещи в сервизи, твърдят че там продават китайски ментета дори на кутията да пише "рикамби оригинали".
Колеги, работещи в сервизи, твърдят че там продават китайски ментета дори на кутията да пише "рикамби оригинали".
Абсолютно вярно .. аз си взех от там решетката за вратата и едвам пасна , с помощ от моя страна ! Лъжат , не работят нормално в сервиза и изобщо не се отнасят добре с автомобила , не пазят ! И отделно говорих с момчето от сервиза дето си правя колата и той направо ми се скара , че си купувам части от там Иначе аз купувам и от Евро07 и съм доволен , а имам и 35% отстъпка там
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
"Galfer" (Ricambi Originali) но гледай феродото и да са произведени в Канада мисля ...
Ахам , мерси Защото на мен ми ги взе баща ми , че бяха на 100% мойте свършили и съм имал късмет , че не съм надрал дисковете Таа така той е взел от Александър Ауто някакви SAFERT мисля , че бяха .. освен че колата не спира както преди и скърцат до такава степен , че ги чувам дори при усилена музика на затворени прозорци .. а каква им е цената на тези и къде мога да ги намеря и най-важното - скърцат ли?
Comment